27 mei 2015
  • (minimaal) aantal personen:
    Vanaf 20 deelnemers
  • duur:
    2,5 uur
  • prijs per persoon:
    € 48,50 p.p. (incl. BTW)

Tijdens dit interactieve teambuilding programma kopen de deelnemers hun collega vrij door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt goede samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Voor elk team hebben we een iPad klaarliggen. Via de iPad communiceert u met de ontvoerders.

Het geëiste losgeld verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg verschijnen vragen en opdrachten in uw scherm. Door de vragen goed te beantwoorden en de opdrachten te voltooien ontvangt u losgeld.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de ontvoerders en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.

Snel want de tijd tikt weg, u heeft maar 2,5 uur!

Vindt u de getuige die misschien iets meer weet van deze ontvoering? Kunt u de gecodeerde boodschap ontcijferen die u na goed zoeken op een verdachte locatie vindt? Gaat het om de vluchtroute of is het de plaats van de overdracht?

Onderweg moeten filmpjes en foto’s worden gemaakt. Deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak de collega vrij te kopen. Als dit lukt is het tijd voor een borrel.