13 maart 2014
 • (minimaal) aantal personen:
  Vanaf 12 personen
 • duur:
  2,5 uur
 • prijs per persoon:
  € 30,00 p.p. (incl. BTW)
 • extra:
  Ook mogelijk op uw eigen locatie.

Bent u klaar met de standaard programma´s? Kiest u liever zelf de onderdelen? Dat kan met dit programma! Kies drie activiteiten en wij bezorgen u een fantastische dag.

Boogschieten

Na de instructie schieten de deelnemers eerst een aantal oefenpijlen. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen om de houding van de schutters te verbeteren. Het is zeker niet eenvoudig maar men kan zich snel verbeteren.

Klimmen

Wie durft de 8 meter hoge toren te beklimmen? Er wordt geoefend met klimmen en je  kunt leren hoe je een ander moet zekeren. Na goed oefenen kan er op tijd worden geklommen. Wie is als eerste boven en weer veilig beneden?

Krat stapelen

Voor dit onderdeel is samenwerking en vertrouwen een must. De stapelaar draagt een harnas en helm en wordt gezekerd aan dubbele lijnen. De deelnemers hebben letterlijk zijn veiligheid in handen. De overige deelnemers assisteren bij het aangeven van de kratten. Wie stapelt het hoogst? Wie brengt het team naar een hoger niveau?

Vlot bouwen

U krijgt de opdracht om in groepjes een vlot te bouwen. Deze bestaat uit touwen, balken en tonnen. Denk u dat uw vlot blijft drijven? Dan testen we die op het water. Blijven u en uw collega’s droog?

Katapult bouwen

Kunt u van touwen,  balken en fietsbanden een katapult maken? Uiteraard kijken we wie de meest originele katapult bouwt, maar… wie schiet het verst?

Teambuilding

Aan de hand van verschillende activiteiten wordt de groep getest. Welk team kan het beste samenwerken? Wie heeft het meeste inzicht en weet goed te communiceren met de rest van zijn team? De ideale activiteit om de sterke en zwakke punten te ontdekken in jouw team.