29 maart 2015
 • (minimaal) aantal personen:
  Vanaf 16 personen
 • duur:
  2,5 uur
 • prijs per persoon:
  € 30,00 p.p. (incl. BTW)
 • extra:
  Ook mogelijk op uw eigen locatie.

Hoe goed kun jij samenwerken met je team? Wij zijn op zoek naar het team dat het beste kan samenwerken en het meeste inzicht heeft. Door middel van verschillende teambuilding activiteiten wordt de groep op de proef gesteld. Zijn jullie er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan? 

Boogschieten

Na de instructie schieten de deelnemers eerst een aantal oefenpijlen. De groep zal elkaar feedback moeten geven om beter te schieten. Welke groep kan het hoogste punten aantal behalen?

Katapult bouwen

Kunt u van touwen, losse balken en fietsbanden een katapult maken? Uiteraard kijken we wie de meest originele katapult bouwt, maar… wie schiet het verst?

Acid River

Met behulp van balken en kratten moeten de teams aan de overkant zien te komen. Er is één probleem want de vloer mag namelijk niet aangeraakt worden. Lukt het om als team aan de overkant te komen? Het team dat als eerst aan de overkant is heeft gewonnen!

Tangram

Welk team heeft het beste inzicht? Met zeven vormen moet het team de afbeeldingen na maken. Welke vorm hoort nou waar? Het team dat als eerste alle puzzels heeft uitgelegd wint dit onderdeel.

Spinnenweb

Een groot spinnenweb vormt de barrière tussen punt A en punt B. Het doel van het spel is om iedereen aan de andere kant van het net te krijgen. Elk gat van het spinnenweb mag maar één keer worden gebruikt. Hierdoor blijven er aan het eind alleen nog de ‘moeilijke’ gaten over, waardoor er deelnemers moeten worden opgetild om door het gat te komen. Wordt het net aangeraakt, dan moet het team weer opnieuw beginnen.

Bamboe toren

Het team krijgt een grote bak met bamboe stokken en elastieken. Welk team heeft de beste bouw skills? De toren moet zo hoog mogelijk worden maar ook nog eens blijven staan.

Hot stuff

Er is radioactief spul gevonden op het terrein. Hier moet je goed bij uit de buurt blijven. Kunnen de teams het radio actieve goedje onschadelijk maken zonder zichzelf in gevaar te brengen? Gelukkig zijn er genoeg voorwerpen beschikbaar om deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Toren van Hanoi

Verplaats de schijven van de linker stok naar de rechter stok. Het klinkt heel simpel maar dat is het helaas niet. Wie krijgt het voor elkaar om alle schijven op de juiste positie te krijgen?