27 mei 2015
 • (minimaal) aantal personen:
  Vanaf 10 deelnemers
 • duur:
  5,5 uur
 • prijs per persoon:
  € 55,- p.p. (incl. BTW)
 • extra:
  Dit arrangement kan gecombineerd worden met andere arrangementen.

Beleef een typisch Volendamse avond inclusief foto in Volendams kostuum, smakelijk diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen.

16:30 – 17:00: Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

17:00 – 18:30: Buffettafel aan de dijk

Aan de rand van het IJsselmeer gaan jullie aan tafel voor een smakelijk diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten en diverse sausjes, patat en gebakken aardappels. Drankjes en eventueel dessert dienen op locatie contant te worden afgerekend.

19:00 – 22.00: Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendamse Kroegentocht is de perfecte manier om kennis te maken met het Volendammer uitgaansleven. Wij kennen de gezelligste plekjes als geen ander. Daarom nemen wij je graag mee naar drie of meer leuke borrelplekken aan de haven en in het oude centrum. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Voor degene die graag zingt staat de microfoon klaar. In één van de kroegen kun je namelijk met je groep lekker karaoke zingen. Ook organiseren wij een gezellige popquiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Ga los in Volendam!

Inclusief begeleiding, vier welkomstshooters, popquiz en karaoke.